Pedagogische medewerkers

 

Bij kinderdagverblijf Minerva Kids werken we met een vast team medewerkers. Zij zijn het hart van het bedrijf en vormen een vast en hecht team.

 


Anja Timmers,
(10-08-1963) vanaf 1 februari 2014 unitmanager bij kinderopvang Breda Minerva Kids. Ik woon samen met mijn 2 dochters  in Prinsenbeek. Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in de kinderopvang, Ik ben ooit begonnen als groepsleidster en vervolgens heb ik de opleiding HBO management gedaan, de laatste 20 jaar heb ik als leidinggevende bij verschillende kinderopvang organisaties gewerkt. Ik vind het belangrijk om de kinderen een warme, veilige omgeving te bieden waar kinderen zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. Dit alles samen met het geweldige, gezellige team van Minerva Kids, zij staan al jaren garant voor professionele opvang. Ik zal buiten mijn dagelijkse leidinggevende taken ook regelmatig op de groepen aanwezig zijn, om zo ook de medewerkers te kunnen ondersteunen en te coachen. Mijn streven is om ouders zoveel mogelijk te betrekken bij de opvang en ik wil ook graag persoonlijk contact met alle ouders en hun kinderen.

Ik hoop u snel te ontmoeten bij Minerva Kids.

Vriendelijke groet, Anja Timmers

 

 

Angela Van Miert, geboren op 22-02-1985. Ik ben Angela van Miert, geboren op 22-02-1985. Ik woon in Teteringen samen met mijn vriend en onze 3 kinderen. In mijn vrije tijd geniet ik enorm van mijn gezin. Maar ik vind het ook heerlijk om te shoppen, een terrasje te pakken of lekker uit eten te gaan. Ik werk 15 jaar in de kinderopvang. Ik doe het elke dag weer met alle liefde en plezier. Iedere dag is weer anders. De Kinderen leren zoveel de eerste jaren, het is zo bijzonder om dit van dichtbij te beleven, en ze hier alle hulp bij te bieden. Het is belangrijk dat kinderen zich veilig en thuis voelen bij ons, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. En daar zorgen wij graag samen voor.

Tot ziens bij Minerva Kids

Groetjes angela

 

Marielle Elferink, ik ben geboren op 29 augustus 1983 en ben sinds 2003 werkzaam op de locatie kinderopvang Breda Minerva Kids, voorheen Fleks Hoogeind. Na mijn opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan, nu een aantal jaren later heb ik al veel kinderen zien komen en gaan en heb ik ook mijn eigen gezinnetje thuis. Julia mijn dochter is geboren in november 2007 en Erik mijn zoon is in maart 2010 geboren. Ik werk nu 2 a 3 dagen per week en nog steeds met veel plezier. Ik geniet van het enthousiasme dat de kinderen hebben als ze komen spelen en de lol die ze hebben met de verschillende activiteiten die we aanbieden, maar ook de verzorging van de allerkleinsten en de ontwikkeling volgen van die heerlijk eigenwijze dreumesjes.. Ook hecht ik veel waarde aan het contact met ouders, zodat zij hun kind(eren) met alle vertrouwen bij ons kunnen brengen. Willen jullie nog meer van me weten?? Ik ben op maandag en woensdag te vinden op “de Vogels”.

Groetjes Mariëlle


Isa Bakker,
 
Hallo ik ben Isa en geboren op 3-6-1992 en kom uit een gezin met 4 kinderen. Mijn ouders, zus broertje en zusje. Je kunt je voorstellen dat  het bij ons thuis vaak levendig was en dat we omringt waren met de aanwezigheid van elkaar. Ik ben dan ook graag onder de mensen. Niet alleen privé houd ik van gezelligheid  en sociaal contact, maar ook in mijn vakgebied ben ik graag in contact met mensen. Werken in de kinderopvang als pedagogisch medewerker is dan ook iets wat ik met veel plezier doe! Kinderen zijn puur, open en energiek en ze staan onderzoekend in het leven ( heerlijk!).Naast mijn baan in de kinderopvang heb ik de opleiding tot kindercoach afgerond. Dit heeft mij zoveel meer nieuwe inzichten gegeven in de ontwikkeling van kinderen, en hoe belangrijk veiligheid en liefde is alleen al in de eerste levensfase van een kind hoe klein ze ook zijn. Ik geloof dat iedere ouder dit voelt voor zijn kind, ook als we het even niet meer weten. Met veel liefde en passie voor kinderen en mijn vak hoop ik deze veiligheid en vrijheid tot ontwikkeling te mogen bewaken en stimuleren met u en uw kind. Graag tot ziens!
Brenda Ophelders, Hallo ik ben Brenda en ik ben 31 jaar. Ik woon sinds drie jaar met mijn man, en inmiddels met ons zoontje van één jaar, in Dorst. In 2008 heb ik mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond bij de Avans Hogeschool in Den Bosch. De afgelopen tien jaar ben ik werkzaam geweest binnen de Jeugdhulpverlening in de regio Drechtsteden. De eerste acht jaar heb ik gewerkt bij een Multidisciplinair Kinder Dagcentrum (MKD), met kinderen in de leeftijd van 0-7 jaar. Kinderen worden aangemeld bij het MKD als er een vermoeden is dat zij achterlopen in de ontwikkeling, problemen hebben op sociaal-emotioneel vlak of gedragsproblemen hebben. Naast observatie, behandeling van de kinderen in de groep, heb ik ouders thuis ondersteuning geboden in de vorm van Praktisch Pedagogische Thuisbegeleiding. Tevens heb ik in ambulante vorm coaching geboden aan pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Na acht jaar heb ik de stap gezet naar een nieuwe functie als ambulant hulpverlener, voor kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar. Binnen deze afdeling heb ik kinderen en ouders begeleid bij het ontwikkelen en versterken van vaardigheden die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Hierbij kan het gaan om sociale – en probleemoplossende vaardigheden, maar ook om het omgaan met emoties en het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Naast begeleiding voor het kind, richt de hulp zich ook op de directe omgeving van het kind (denk aan thuisbegeleiding voor ouders, schoolbegeleiding in de klas op school, ondersteuning bij BSO en/of sportclubs). Ik heb leerkrachten, medewerkers van BSO en/of sportclubs gecoacht in het stimuleren van de ontwikkeling van het betreffende kind. Daarnaast heb ik hen ondersteund in het leren begrijpen waar bepaald gedrag vandaan kan komen en hoe daarmee om te gaan.
Na tien jaar was het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan en deze heb ik bij Minerva Kids gevonden. Ik mag bij Minerva Kids gaan combineren wat ik het allerleukste vind, namelijk het werken met jonge kinderen en het volgen en stimuleren van hun ontwikkeling. Daarnaast mag ik gaan ondersteunen op pedagogisch beleidsniveau en krijg ik de kans om samen met de collega’s coaching vorm te gaan geven binnen de opvang. Ik hoop u graag te zien bij Minerva Kids!
 
Janneke van Loon, ik ben geboren op 24 april 1991. Ik woon in Dongen samen met mijn man Jacco en dochtertjes Gwen en Fenne. Van september 2010 tot april 2012 werkzaam geweest bij een kinderdagverblijf en bso in Dongen. Ik heb hier een fijne tijd gehad en veel ervaring op kunnen doen. Van juni 2012 tot februari 2013 ben ik werkzaam geweest bij Fleks Kinderopvang. Per 1 maart 2013 een nieuwe start gemaakt onder de naam Minerva kids. Ik ben werkzaam op de groep “egels” (ma,di,vrij).
Ik vind het belangrijk om te kijken naar elk kind als individu en in te spelen op de verschillende behoeften per kind. Daarnaast vind het erg leuk om met kinderen te werken, ze ieder op hun eigen tempo zien ontwikkelen, de prietpraatjes, de verzorging, zingen/ dansen, knutselen en lekker knuffelen. Het is elke dag weer een plezier om te gaan werken en geen dag is hetzelfde. Bij Minerva kids hangt er een super gezellige sfeer en de werkwijze spreekt me erg aan. Ik verheug me erop met jullie kennis te maken en natuurlijk nog meer om met jullie kinderen te mogen spelen en elkaar een geweldige tijd te bezorgen!
Groetjes Janneke
 

Marianne Van de HoevenIk ben Marianne v.d. Hoeven, en werk sinds 1 oktober 2015 met veel plezier als pedagogisch medewerkster bij Minerva kids. Vanaf 2019 ben ik tevens werkzaam als pedagogisch coach binnen het kinderdagverblijf. Als coach, coach ik op het pedagogisch proces en op het pedagogisch handelen van pedagogisch medewerkers. In ontwikkelingsgesprekken wordt gecoacht en steeds weer gekeken naar hoe het op de werkvloer is gegaan. Hierbij vind ik het belangrijk medewerkers inspirerend te motiveren om te groeien en ontwikkelen.Na mijn opleiding tot Z- Verpleegkundige, ben ik gaan werken in de Gehandicaptenzorg. Ik heb onder andere bij een orthopedagogisch dagcentrum op een observatiegroep en een school voorbereidende groep gewerkt. In 2008 ben ik bij Jeugdzorg gaan werken. Hier heb ik behandeling geboden aan jonge kinderen met sociaal-emotionele, ontwikkelings en gedragsproblemen. Tevens heb ik intensief met ouders samengewerkt, door Praktische Pedagogische Gezinsbegeleiding te bieden. In dec. 2018 heb ik de opleiding pedagogisch coach met succes afgerond. Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 kinderen in Fijnaart. In mijn vrije tijd wandel, sport en tuinier ik graag.Ik vind het geweldig om met jonge kinderen bezig te zijn en te zien hoe ze zich ontwikkelen. Hierbij vind ik het belangrijk om goed aan te sluiten op de leeftijdsspecifieke en individuele behoeften van ieder kind. Vanuit een veilige omgeving spelenderwijs ontdekken, leren en plezier hebben staan hierbij voorop. Vanwege het kleinschalige karakter van Minerva kids leer je naast de kinderen ook de ouders goed kennen. Het persoonlijk contact is voor mij een absolute meerwaarde. Ik kijk er naar uit om u zoon/dochter een onvergetelijke mooie tijd bij Minerva kids te bezorgen

Simone Beck, Hallo, ik ben Simone en ben geboren op 20 augustus 1995. Ik woon in Fijnaart met mijn ouders en zus.In 2011 heb ik mijn VMBO Theoretisch diploma gehaald en ben toen de opleiding Pedagogisch Medewerker Niveau 3 gaan doen. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende stages gelopen en heb ik veel ervaring opgedaan. Hiervan heb ik ook een half jaar stage gelopen bij Minerva Kids op de groep ‘Vogels’. Nadat ik Niveau 3 had afgerond wilde ik graag nog meer ervaring op doen en ben ik verder gegaan met Niveau 4. Hierbij heb ik het hele jaar stage gelopen bij Minerva Kids, maar deze keer op de groep ‘Vlinders’. Sinds februari ben ik succesvol afgestuurd en ben ik nu een medewerker van Minerva Kids waar ik erg trots op ben! Ik vind het super om dit werk te mogen doen. Het enthousiasme van de kinderen, collega’s en ouders zorgt er iedere dag weer voor dat ik met plezier naar mijn werk ga. Naast het werken in de kinderopvang vind ik het ook erg leuk om te winkelen!Ik hoop u snel te ontmoeten, Groetjes Simone
 

 

Donyell Bijleveld, Hallo, ik ben Donyell, 22 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Prinsenbeek. Vier jaar geleden ben ik in het mooie, maar vooral ook gezellige zuiden terecht gekomen. Ik kom zelf namelijk uit Amsterdam, maar door de vakantie heb ik mijn vriend leren kennen en ben daarom hier gaan wonen. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 in Amstelveen. Hiervoor heb ik 3 jaar stage gelopen in de kinderopvang, waar ik ontzettend veel heb geleerd. Ieder kind is namelijk uniek en doet de verschillende ontwikkelingen op zijn/haar eigen tempo. Na het behalen van mijn opleiding ben ik blijven werken  in de kinderopvang en vind het vak nog steeds geweldig. Elke dag is anders en ik probeer er dan ook elke dag een feestje van te maken. Ook ben ik nog werkzaam bij een natuurbad en café bar in Prinsenbeek. Mijn hobby’s zijn, zoals de meeste vrouw wel hebben, winkelen, terrassen met vriendinnen maar ook schminken vind ik ontzettend leuk om te doen. Ik heb pas nog een certificaat voor theater grime 1 behaald en een certificaat voor kindergrime.

Vanaf september kom ik bij Minerva kids werken en ik heb er ontzettend veel zin in!!

Tot dan, groetjes Don!

 
 

 

Miranda Marijnissen, ik ben geboren op 5 april 1990. Ik kom uit Bavel en woon sinds kort samen met mijn vriend in Molenschot. Ik heb in 2011 de opleiding HBO-V afgerond en ben daarna aan de slag gegaan als verpleegkundige. Omdat ik altijd graag met baby’s en kinderen heb willen werken ben ik de opleiding tot kraamverzorgende gaan doen en ben ik een paar jaar als kraamverzorgende werkzaam geweest. Nu werk ik het liefste met kinderen en vind het heel leuk om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, vandaar dat ik graag werkzaam wil zijn in de kinderopvang. Vanaf februari 2016 zal ik aan de slag gaan bij Minerva Kids kinderopvang in de invalpool. Ik kijk er naar uit om de kinderen een leuke tijd te bezorgen. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, hardlopen fitness en Bootcamp  zijn sporten die ik graag uit oefen.

Ik hoop u snel te ontmoeten!

Groetjes Miranda

Natalie van Zwieten, Ik ben Natalie, geboren op 17 januari 1988. Samen met mijn vriend en dochtertje, Giulia, woon ik in Nieuwland, een dorpje in Zuid-Holland. In 2011 ben ik afgestudeerd aan de PABO en ben hierna de kinderopvang ingegaan. Ik ben geboren in Engeland en ben door mijn ouders tweetalig opgevoed. Omdat ik de Engelse taal goed beheers, kan ik ook Engelssprekende kinderen die bij Minerva Kids komen een fijne tijd bezorgen en goed contact onderhouden met hun ouders. Het enthousiasme, de eerlijkheid en de spontaniteit van jonge kinderen vind ik geweldig. Ik vind het belangrijk om te kijken naar elk kind als individu en in te spelen op de verschillende behoeften per kind. Elk kind moet zich fijn en veilig voelen op de groep. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten bezig, tuinieren of wandelen met onze honden. Ik zie ernaar uit u te ontmoeten en samen met mijn collega’s uw kinderen een fantastische tijd te laten ervaren bij Minerva Kids!
 

 

Amy Shijvenaars, ik ben geboren op 23 augustus 1992. Ik woon samen met mijn man en dochtertje in Etten-Leur. Vanaf 12 november 2018 ben ik deel uit gaan maken van dit gezellige team. Op mijn 8ste wist ik al dat met kinderen werken mijn toekomst zou gaan worden. Ik heb dan ook mijn studie SPW kinderopvang behaald en daar de nodige certificaten bij aangesloten zoals VVE en EHBO voor kinderen. Het is voor mij een uitdaging om met kinderen te werken, omdat ik vind dat ieder kind uniek is en zijn eigen karakter en kwaliteiten heeft. In die ontwikkeling van het kind wil ik ze graag verzorgen, stimuleren en begeleiden.

Het is mooi om ze te zien groeien en ze geborgenheid te geven.

Ik hoop jullie snel te zien bij Minerva Kids.

Ramona Kerstens, geboren op 02-11-1986.Vanaf het begin van de middelbareschool wist ik eigenlijk al dat ik graag met kinderen wilde werken. Het was dan ook voor niemand een verrassing dat ik na de havo de opleiding pedagogisch medewerker ging volgen. Deze heb ik in 2006 succesvol afgerond en heb ik gewerkt in verschillende takken van de kinderopvang. Zo ben ik werkzaam geweest op verschillende kinderdagverblijven, als nanny in een gezin in België en de afgelopen jaren actief geweest als gastouder. En nu sinds oktober 2018 weer terug bij een gezellig en knus kinderdagverblijf hier bij Minerva kids. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Je ziet ze binnen komen als baby waar je een veilige haven voor wilt creëren zodat ze zich op hun eigen manier in alle rust kunnen ontwikkelen. Een dreumes die alles gaat ontdekken wat ze allemaal kunnen rennen, klimmen, glijden, fietsen enz. En een peuter al een echte dame of heer bijna klaar om naar de basisschool te gaan. Ik hoop samen met u deze reis van de ontwikkeling van uw kinderen te mogen meemaken. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak bij mijn paard te vinden en ga ik graag naar musicals of theater. Ik hoop u snel te ontmoeten op een van de groepen van Minerva kids.
Cynthia Kruisdijk (24-06-1987) ik  zal per 1 december 2018 starten als pedagogisch medewerker bij Minerva Kids. Samen met mijn kersverse zoon (januari 2018) en mijn man woon ik in Oosterhout. Van kleins af aan wist ik het, ik wil met kinderen gaan werken. En na heel wat oppasbaantjes tijdens mijn middelbare schooltijd, mocht ik gaan studeren. SPW 3 Kinderopvang, daarna SPW 4 Activiteitenbegeleiding en vervolgens nog HBO Pedagogiek waar voor ik in 2012 ben afgestudeerd. En sindsdien werkzaam in de kinderopvang en o.a. begeleiding en ondersteuning gegeven aan ouders en kinderen.
Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen, nieuwe dingen te blijven leren en dit door kan trekken in het werkveld. Het bieden van een veilige omgeving voor de kinderen staat voorop. Zij moeten met veel plezier kunnen komen spelen en zich vertrouwd voelen om zich op hun eigen tempo te kunnen ontwikkelen. Ik hoop u en uw kind snel te zien bij Minerva Kids.
Sabina Lambregts, ik ben geboren op 7-12-1991. Per 1 januari 2019 ben ik in dienst bij Minerva kids. Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 afgerond. Toen ik de opleiding had afgerond kwam er helaas een crisis in de kinderopvang. Toen ben ik gaan door leren en heb ik een opleiding voor Zweminstructeur en Fitnessinstructeur gedaan. Ik ben toen gaan werken in diverse sportcentra waar ik zwemles aan kinderen gaf en ook sportlessen. Dit heb ik 8 jaar gedaan. Toen vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging.  Ik bleef toch wel de jongere doelgroep missen, echt het stukje verzorging. Ik vind het erg leuk om bij Minerva kids aan de slag te gaan, de kinderen gedurende de dag veiligheid, plezier en uitdaging te bieden. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf voor personal training. Zelf ben ik ook sportief, ik loop hard en ik loop ook vaak obstakelruns.

Groetjes Sabina