Pedagogische medewerkers

Brenda Ophelders,

Ik woon met mijn man en twee kindjes in Dorst. In 2008 heb ik mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond bij de Avans Hogeschool in Den Bosch.

Ik ben tien jaar werkzaam geweest binnen de Jeugdhulpverlening in de regio Drechtsteden. De eerste acht jaar heb ik gewerkt bij een Multidisciplinair Kinder Dagcentrum (MKD), met kinderen in de leeftijd van 0-7 jaar. Kinderen worden aangemeld bij het MKD als er een vermoeden is dat zij achterlopen in de ontwikkeling, problemen hebben op sociaal-emotioneel vlak of gedragsproblemen hebben.

Naast observatie, behandeling van de kinderen in de groep, heb ik ouders thuis ondersteuning geboden in de vorm van Praktisch Pedagogische Thuisbegeleiding.

Tevens heb ik in ambulante vorm coaching geboden aan pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Na acht jaar heb ik de stap gezet naar een nieuwe functie als ambulant hulpverlener, voor kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar. Binnen deze afdeling heb ik kinderen en ouders begeleid bij het ontwikkelen en versterken van vaardigheden die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Hierbij kan het gaan om sociale – en probleemoplossende vaardigheden, maar ook om het omgaan met emoties en het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Naast begeleiding voor het kind, richt de hulp zich ook op de directe omgeving van het kind (denk aan thuisbegeleiding voor ouders, schoolbegeleiding in de klas op school, ondersteuning bij BSO en/of sportclubs). Ik heb leerkrachten, medewerkers van BSO en/of sportclubs gecoacht in het stimuleren van de ontwikkeling van het betreffende kind. Daarnaast heb ik hen ondersteund in het leren begrijpen waar bepaald gedrag vandaan kan komen en hoe daarmee om te gaan.
Na tien jaar was het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan en deze heb ik bij Minerva Kids gevonden. Ik mag bij Minerva Kids gaan combineren wat ik het allerleukste vind, namelijk het werken met jonge kinderen en het volgen en stimuleren van hun ontwikkeling in samenwerking met ouders.

Daarnaast ondersteun ik op pedagogisch beleidsniveau en ben ik pedagogisch coach binnen het team.

Ik hoop u graag te zien bij Minerva Kids!

 

Simone Beck,

 

Mijn naam is Simone Beck. Ik ben geboren op 20 augustus 1995 en woon in het centrum van Breda. Ik heb Pedagogisch Medewerker niveau 3 en 4 afgerond en heb daarbij verschillende stages gelopen in de kinderopvang. Zo ook bij Minerva Kids en daar had ik het zo naar mijn zin, dat ik daar sinds april 2016 werkzaam ben als pedagogisch medewerkster!

Ik vind het super om dit werk te mogen doen. Het enthousiasme van de kinderen, collega’s en ouders zorgt er iedere dag weer voor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. Naast het werken in de kinderopvang geniet ik van de tijd die ik spendeer met vrienden en vriendinnen. Ik ga graag op stap en hebben daarnaast nog een grote hobby en dat is shoppen!

 

Liefs, Simone

 

 

 

Janneke van Loon,

ik ben geboren op 24 april 1991.

Ik woon in Dongen samen met mijn man Jacco. Ik ben trotse mama van Gwen, Fenne en Owen.

Van september 2010 tot april 2012 werkzaam geweest bij een kinderdagverblijf en bso in Dongen. Ik heb hier een fijne tijd gehad en veel ervaring op kunnen doen.

Van juni 2012 tot februari 2013 ben ik werkzaam geweest bij Fleks Kinderopvang. Per 1 maart 2013 een nieuwe start gemaakt onder de naam Minerva kids. Ik ben werkzaam op de groep “egels” (ma,di,vrij).
Ik vind het belangrijk om te kijken naar elk kind als individu en in te spelen op de verschillende behoeften per kind. Daarnaast vind het erg leuk om met kinderen te werken, ze ieder op hun eigen tempo zien ontwikkelen, de prietpraatjes, de verzorging, zingen/ dansen, knutselen en lekker knuffelen.

Het is elke dag weer een plezier om te gaan werken en geen dag is hetzelfde. Bij Minerva kids hangt er een super gezellige sfeer en de werkwijze spreekt me erg aan.

Ik verheug me erop met jullie kennis te maken en natuurlijk nog meer om met jullie kinderen te mogen spelen en elkaar een geweldige tijd te bezorgen!

Groetjes Janneke

   
 

Suzanne ’t Sas,

Mijn naam is Suzanne, geboren op 22-08-1991 in Breda en ben inmiddels verhuisd naar Etten-Leur waar ik samen met mijn vriend woon.

Ik  werk sinds 2020 bij het fijne team van Minerva kids, 4 dagen in de week. Het is zo bijzonder om de ontwikkeling van de kindjes mee te mogen maken en deze te ondersteunen. Het enthousiasme en eerlijkheid van de kinderen en het vertrouwen van alle ouders dag in dag uit maakt het dat ik iedere dag met een grote glimlach weer binnen stap om met liefde dit mooie werk te mogen doen!

Tot snel!

Liefs,

Suzanne

 
   

 

Marthe Timmermans,

Hoi, mijn naam is Marthe Timmermans en ik ben geboren op 30 september 2000 in Breda!

Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond. Ik heb hierbij verschillende stages mogen lopen en ik heb daar ontzettend veel ervaring op mogen doen. In 2020 kwam ik bij Minerva Kids stage lopen en ik had het hier zo naar mijn zin, dat ik hier gebleven ben.

Ik vind het erg belangrijk dat elk kind de kans krijgt om zich op zijn / haar eigen manier, spelenderwijs te kunnen ontwikkelen. En ik vind het leuk om mijn steentje daaraan bij te mogen dragen.

In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, houd ik van een drankje en dansje en doe ik leuke dingen met vrienden.

Groetjes Marthe

Donyell Bijleveld,

Hoi! Mijn naam is Donyell, geboren op 24 september 1995 in Amsterdam. Voor de liefde ben ik naar het gezellige zuiden verhuisd, waar ik nu in Prinsenbeek woon samen met mijn vriend en onze dochter. 

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 in Amstelveen. Hiervoor heb ik 3 jaar stage gelopen in de kinderopvang en sindsdien altijd gewerkt in deze sector. 

Bij Minerva Kids ben ik werkzaam op de groep, de Hertjes. Samen met mijn collega’s proberen wij van elke dag een feestje te maken! Want wat is er mooier om aan het einde van de dag de kinderen met een glimlach naar huis te zien gaan? En ze de volgende keer te mogen ontvangen, terwijl ze staan te springen om weer te komen spelen? 

Als leidster vind ik het belangrijk dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt op de groep. Wanneer dat zo is, kan iedereen zichzelf zijn. Ieder kind is uniek en ontwikkeld zich op zijn/haar eigen tempo. En dat? Dat maakt mijn werk zo fantastisch. 

Hopelijk tot snel! 

Liefs, Donyell. 

 

 

Meryem Bölükbaş

Ik ben geboren op 16-04-1997 en  woon bij mijn ouders thuis in Breda. In 2019 heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond. In mijn laatste jaar van mijn opleiding heb ik stage mogen lopen bij Minerva Kids. Na een fijn stagejaar te hebben gehad en veel te hebben geleerd, ben ik hier met veel plezier blijven werken. Ik vind het geweldig om elke dag de kinderen te zien spelen, groeien en leren. Daarnaast vind ik het leuk om de kinderen een uitdaging te bieden op verschillende ontwikkelingsgebieden. Naast dat ik erg geniet van mijn werk, vind ik het ook heerlijk om in mijn vrije tijd te winkelen, tijd door te brengen met vrienden/familie en om te wandelen. Groetjes, Meryem

Bibi Moerings,

 

Hallo, mijn naam is Bibi, geboren op 08-08-1995 in Breda en inmiddels verhuisd naar Dorst. Hier woon ik samen met mijn vriend en onze zoon Noud. 

Ik heb de opleidingen onderwijsassistent en MMZ, beide niveau 4, afgerond. 

Ik ben tot voor kort werkzaam geweest als woonbegeleider binnen de gehandicaptenzorg met als doelgroep kind en jeugd. Na hier met veel plezier te hebben gewerkt, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden bij Minerva Kids!

Sinds 1 november 2023 mag ik onderdeel zijn van het warme team van Minerva Kids. 

Ik haal enorm veel energie uit het enthousiasme van de kinderen. Het mogen ondersteunen van hun ontwikkeling en het kunnen bieden van vertrouwde en veilige omgeving voor ieder kind individueel. 

Ik kijk er naar uit een ieder te ontmoeten!

 

Warme groet, 

Bibi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilma Keulaars  

Hallo, ik ben Wilma en ben geboren op 2 oktober 1963.
Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Breda.
In mijn vrije tijd hou ik me bezig met mountainbiken, hardlopen en wandelen.
Sinds 1 maart 2019 werk ik bij Minerva Kids. Ik ben al vele jaren werkzaam in de kinderopvang als pedagogisch medewerkster. Het werk is boeiend. Ik heb er plezier in en haal er voldoening uit. Ieder kind is anders en uniek. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen en ondersteun ze hier graag bij.
Ik hoop dat ik met mijn ervaring een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van uw kind.

MARJOLEIN PARRA CORREA

 Ik ben geboren op 2 februari 2003 en woon in Tilburg. Ik ben onlangs afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Werker. Dit is een breed vak, waarbij je met verschillende en diverse doelgroepen kunt werken, maar mijn hart gaat uit naar de lieftallige kinderen die mij elke dag een lach op mijn gezicht bezorgen! 

 

Ik vind het een uitdaging om dagelijks helpende hand te bieden in de ontwikkeling van het kind. Daarnaast geniet ik enorm van hoe de kinderen de wereld inzien. 

 

Ik kijk er naar uit om alle kinderen en ouders te ontmoeten! 

 

Tot snel

 

Liefs, Marjolein 

Soumia el Jaddaoui,

Ik ben 25 jaar oud en ik woon bij mijn ouders in Breda. In Juli 2019 ben ik afgestudeerd als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Kindercentrum Belle Fleur, Kober Kinderdagverblijf De Boeien Kinderdagverblijf Pluk de Dag. Ik heb hier veel ervaring opgedaan met de opvang, verzorging en ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van nul toen met vier jaar. Na mijn studie had ik besloten om compleet iets anders te gaan doen en na 4 jaar kreeg ik de kriebels om te gaan werken bij een kinderdagverblijf. Mijn pedagogische visie is dat de kinderen zich ontwikkelen door middel van ervaringen op te doen. Door activiteiten aan te bieden op een speelse manier ontwikkelen de kinderen zich het beste. Minervakids spreekt mij aan, omdat het een kleinschalige kinderdagverblijf is waarin ze de kinderen spelenderwijs en op hun eigen tempo laten ontwikkelen.  Dat sluit aan op mijn pedagogische visie! Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd bij mij voelen. Elk kind is uniek en ontwikkeld zich op zijn manier. Wat ik zo mooi vind van mijn werk is dat je spontane knuffels krijgt van de kinderen.

Ik kijk er naar uit om bij Minerva kids te werken en het team te versterken!

Naast het werk vind ik het leuk om te sporten, shoppen of uiteten met vriendinnen en familie.

 

Liefs en groetjes,

 

Soumia El Jaddaoui