Pedagogische medewerkers

 

Bij kinderdagverblijf Minerva Kids werken we met een vast team medewerkers. Zij zijn het hart van het bedrijf en vormen een vast en hecht team.


Anja Timmers,
(10-08-1963) vanaf 1 februari 2014 unitmanager bij kinderopvang Breda Minerva Kids. Ik woon samen met mijn 2 dochters  in Prinsenbeek. Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in de kinderopvang, Ik ben ooit begonnen als groepsleidster en vervolgens heb ik de opleiding HBO management gedaan, de laatste 20 jaar heb ik als leidinggevende bij verschillende kinderopvang organisaties gewerkt. Ik vind het belangrijk om de kinderen een warme, veilige omgeving te bieden waar kinderen zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. Dit alles samen met het geweldige, gezellige team van Minerva Kids, zij staan al jaren garant voor professionele opvang. Ik zal buiten mijn dagelijkse leidinggevende taken ook regelmatig op de groepen aanwezig zijn, om zo ook de medewerkers te kunnen ondersteunen en te coachen. Mijn streven is om ouders zoveel mogelijk te betrekken bij de opvang en ik wil ook graag persoonlijk contact met alle ouders en hun kinderen.

Ik hoop u snel te ontmoeten bij Minerva Kids.

Vriendelijke groet, Anja Timmers

 
 

 

Marielle Elferink,
ik ben geboren op 29 augustus 1983 en ben sinds 2003 werkzaam op de locatie kinderopvang Breda Minerva Kids, voorheen Fleks Hoogeind.
Na mijn opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan, nu een aantal jaren later heb ik al veel kinderen zien komen en gaan en heb ik ook mijn eigen gezinnetje thuis.
Julia mijn dochter is geboren in november 2007 en Erik mijn zoon is in maart 2010 geboren.
Ik werk nu  3 dagen per week en nog steeds met veel plezier. Ik geniet van het enthousiasme dat de kinderen hebben als ze komen spelen en de lol die ze hebben met de verschillende activiteiten die we aanbieden, maar ook de verzorging van de allerkleinsten en de ontwikkeling volgen van die heerlijk eigenwijze dreumesjes.. Ook hecht ik veel waarde aan het contact met ouders, zodat zij hun kind(eren) met alle vertrouwen bij ons kunnen brengen.
Willen jullie nog meer van me weten?? Ik ben op ma-do en vrijdag te vinden op “de Vogels”.

Groetjes Mariëlle

   

Hallo ik ben Brenda.

Ik woon met mijn man en twee kindjes in Dorst. In 2008 heb ik mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond bij de Avans Hogeschool in Den Bosch.

Ik ben tien jaar werkzaam geweest binnen de Jeugdhulpverlening in de regio Drechtsteden. De eerste acht jaar heb ik gewerkt bij een Multidisciplinair Kinder Dagcentrum (MKD), met kinderen in de leeftijd van 0-7 jaar. Kinderen worden aangemeld bij het MKD als er een vermoeden is dat zij achterlopen in de ontwikkeling, problemen hebben op sociaal-emotioneel vlak of gedragsproblemen hebben.

Naast observatie, behandeling van de kinderen in de groep, heb ik ouders thuis ondersteuning geboden in de vorm van Praktisch Pedagogische Thuisbegeleiding.

Tevens heb ik in ambulante vorm coaching geboden aan pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Na acht jaar heb ik de stap gezet naar een nieuwe functie als ambulant hulpverlener, voor kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar. Binnen deze afdeling heb ik kinderen en ouders begeleid bij het ontwikkelen en versterken van vaardigheden die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Hierbij kan het gaan om sociale – en probleemoplossende vaardigheden, maar ook om het omgaan met emoties en het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Naast begeleiding voor het kind, richt de hulp zich ook op de directe omgeving van het kind (denk aan thuisbegeleiding voor ouders, schoolbegeleiding in de klas op school, ondersteuning bij BSO en/of sportclubs). Ik heb leerkrachten, medewerkers van BSO en/of sportclubs gecoacht in het stimuleren van de ontwikkeling van het betreffende kind. Daarnaast heb ik hen ondersteund in het leren begrijpen waar bepaald gedrag vandaan kan komen en hoe daarmee om te gaan.
Na tien jaar was het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan en deze heb ik bij Minerva Kids gevonden. Ik mag bij Minerva Kids gaan combineren wat ik het allerleukste vind, namelijk het werken met jonge kinderen en het volgen en stimuleren van hun ontwikkeling in samenwerking met ouders.

Daarnaast ondersteun ik op pedagogisch beleidsniveau en ben ik pedagogisch coach binnen het team.

Ik hoop u graag te zien bij Minerva Kids!

 

Janneke van Loon, ik ben geboren op 24 april 1991.

Ik woon in Dongen samen met mijn man Jacco. Ik ben trotse mama van Gwen, Fenne en Owen.

Van september 2010 tot april 2012 werkzaam geweest bij een kinderdagverblijf en bso in Dongen. Ik heb hier een fijne tijd gehad en veel ervaring op kunnen doen.

Van juni 2012 tot februari 2013 ben ik werkzaam geweest bij Fleks Kinderopvang. Per 1 maart 2013 een nieuwe start gemaakt onder de naam Minerva kids. Ik ben werkzaam op de groep “egels” (ma,di,vrij).
Ik vind het belangrijk om te kijken naar elk kind als individu en in te spelen op de verschillende behoeften per kind. Daarnaast vind het erg leuk om met kinderen te werken, ze ieder op hun eigen tempo zien ontwikkelen, de prietpraatjes, de verzorging, zingen/ dansen, knutselen en lekker knuffelen.

Het is elke dag weer een plezier om te gaan werken en geen dag is hetzelfde. Bij Minerva kids hangt er een super gezellige sfeer en de werkwijze spreekt me erg aan.

Ik verheug me erop met jullie kennis te maken en natuurlijk nog meer om met jullie kinderen te mogen spelen en elkaar een geweldige tijd te bezorgen!

Groetjes Janneke

   
Simone Beck,

 

Hoi, ik ben Simone Beck. Ik ben geboren op 20 augustus 1995 en kom uit Fijnaart. Ik heb Pedagogisch Medewerker niveau 3 en 4 afgerond en heb daarbij verschillende stages gelopen in de kinderopvang. Zo ook bij Minerva Kids en daar had ik het zo naar mijn zin, dat ik daar sinds april 2016 werkzaam ben als pedagogisch medewerkster!

Ik vind het super om dit werk te mogen doen. Het enthousiasme van de kinderen, collega’s en ouders zorgt er iedere dag weer voor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. Naast het werken in de kinderopvang vind ik het ook erg leuk om te winkelen met vriendinnen!

groetjes Simone 

Donyell Bijleveld,

Hallo, ik ben Donyell, 22 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Prinsenbeek.

Vier jaar geleden ben ik in het mooie, maar vooral ook gezellige zuiden terecht gekomen. Ik kom zelf namelijk uit Amsterdam, maar door de vakantie heb ik mijn vriend leren kennen en ben daarom hier gaan wonen.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 in Amstelveen. Hiervoor heb ik 3 jaar stage gelopen in de kinderopvang, waar ik ontzettend veel heb geleerd.

Ieder kind is namelijk uniek en doet de verschillende ontwikkelingen op zijn/haar eigen tempo. Na het behalen van mijn opleiding ben ik blijven werken  in de kinderopvang en vind het vak nog steeds geweldig.

Elke dag is anders en ik probeer er dan ook elke dag een feestje van te maken. 

Mijn hobby’s zijn, zoals de meeste vrouw wel hebben, winkelen, terrassen met vriendinnen maar ook schminken vind ik ontzettend leuk om te doen.

Ik heb pas nog een certificaat voor theater grime 1 behaald en een certificaat voor kindergrime.

Vanaf september kom ik bij Minerva kids werken en ik heb er ontzettend veel zin in!!

Tot dan, groetjes Don!

 
   

 

Jessy Roset

Hoi ik ben Jessy Roset, geboren op 1 juni 1981. Samen met mijn partner Gido woon ik in Made. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om tijd door te brengen met vrienden en familie. Ook geniet ik volop van mijn rol als betrokken tante van 3 kinderen. Verder ben ik graag bezig in onze (moes)tuin, en ben graag te vinden in de natuur.

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de thuiszorg als Verzorgende en ook als Activiteitenbegeleidster binnen TWB. Daarvoor heb ik een 4 jaar op Kinderdagverblijf Miezemuis gewerkt als Pedagogisch medewerker.

Ik merkte dat ik het werken met jonge kinderen ging missen en daarom was het na bijna 9 jaar tijd om weer een nieuw avontuur aan te gaan.

Vanaf februari 2022 kom ik dan ook het team Minerva Kids versterken. Ik kijk er erg naar uit om de kinderen, ouders en collega’s te ontmoeten en een goede band met hen op te bouwen. Wat ik gemist heb aan het werken met kinderen is het enthousiasme van kinderen van nature hebben, het plezier wat ze beleven aan de activiteiten die we aanbieden, maar ook de verzorging van de kleintjes en de begeleiding van het kind als individu.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en thuis voelen bij ons zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Tot snel bij Minerva Kids.

Groetjes Jessy

Even voorstellen…

 Hallo, ik ben Anique Huijbregts, geboren op 19 november 1980 en woon samen met mijn vriend Eric in Etten-Leur. We zijn in november 2020 de trotse ouders geworden van onze zoon Dazzel.

In 2003 heb ik mijn diploma voor pedagogisch medewerker behaald en ben ik gaan werken in de kinderopvang. Ik heb later een overstap gemaakt, maar na een hele tijd in een andere branche werkzaam te zijn geweest, miste ik het werken met kinderen en begon het een aantal jaren geleden weer enorm te kriebelen. Vandaar dat ik vanaf die tijd weer in de kinderopvang ben gaan werken.

Per 14 februari kom ik bij Minerva Kids werken. Ik heb er al heel veel zin in en ben blij dat ik hier mag komen werken en voor jullie kinderen mag gaan zorgen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en dat ze een leuke en leerzame dag hebben op het kinderdagverblijf. Het geeft mij een voldaan gevoel als ze met plezier komen en met een glimlach naar huis gaan en jullie met een gerust hart naar het werk kunnen gaan.

Tot snel!

Groetjes Anique

Suzanne,

Mijn naam is Suzanne, 28 jaar oud en ik woon in Breda. In mijn vrije tijd ben ik gezellig met vriendinnen om te shoppen, borrelen of om feestjes af te gaan. Ook heb ik nog een hondje waarmee ik regelmatig in het bos of aan het strand te vinden ben. Ik ben trotse tante van 3 prachtige kinderen (Tweeling, jongen en meisje van 8. En een jongen van bijna 2 jaar) waar ik ook zoveel mogelijk tijd mee doorbreng en regelmatig komen zij dan ook logeren waar ik iedere keer weer een feestje van maak!

Hiervoor heb ik 8 jaar gewerkt bij Kinderopvang Pebbels in Breda waarvan 1 jaar stage. Ik heb daar ontzettend veel mogen leren en mogen groeien.

Vanaf januari 2020 mag ik het team van Minerva kids komen versterken, ik heb er zin in! Ieder kind is uniek en ik vind het dan ook mooi om de eerlijkheid en puurheid van kinderen te mogen beleven en een deel uit te mogen maken van hun ontwikkeling. Ik kijk er enorm naar uit om u en uw kinderen te leren kennen.

Tot gauw! Liefs, Suzanne

 

Meryem Bölükbaş,  ik ben geboren op 16-04-1997 en  woon bij mijn ouders thuis in Breda. In 2019 heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond. In mijn laatste jaar van mijn opleiding heb ik stage mogen lopen bij Minerva Kids. Na een fijn stagejaar te hebben gehad en veel te hebben geleerd, ben ik hier met veel plezier blijven werken. Ik vind het geweldig om elke dag de kinderen te zien spelen, groeien en leren. Daarnaast vind ik het leuk om de kinderen een uitdaging te bieden op verschillende ontwikkelingsgebieden. Naast dat ik erg geniet van mijn werk, vind ik het ook heerlijk om in mijn vrije tijd te winkelen, tijd door te brengen met vrienden/familie en om te wandelen. Groetjes, Meryem

   

Wilma Keulaars (02-10-1963) 

Hallo, ik ben Wilma.
Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Breda.
In mijn vrije tijd hou ik me bezig met mountainbiken, hardlopen en wandelen.
Sinds 1 maart 2019 werk ik bij Minerva Kids. Ik ben al vele jaren werkzaam in de kinderopvang als pedagogisch medewerkster. Het werk is boeiend. Ik heb er plezier in en haal er voldoening uit. Ieder kind is anders en uniek. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen en ondersteun ze hier graag bij.
Ik hoop dat ik met mijn ervaring een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van uw kind.