Pedagogische medewerkers

Bij kinderdagverblijf Minerva Kids werken we met een vast team medewerkers. Zij zijn het hart van het bedrijf en vormen een vast en hecht team.


Anja Timmers,
(10-08-1963) vanaf 1 februari 2014 unitmanager bij kinderopvang Breda Minerva Kids. Ik woon samen met mijn 2 dochters  in Prinsenbeek. Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in de kinderopvang, Ik ben ooit begonnen als groepsleidster en vervolgens heb ik de opleiding HBO management gedaan, de laatste 20 jaar heb ik als leidinggevende bij verschillende kinderopvang organisaties gewerkt. Ik vind het belangrijk om de kinderen een warme, veilige omgeving te bieden waar kinderen zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. Dit alles samen met het geweldige, gezellige team van Minerva Kids, zij staan al jaren garant voor professionele opvang. Ik zal buiten mijn dagelijkse leidinggevende taken ook regelmatig op de groepen aanwezig zijn, om zo ook de medewerkers te kunnen ondersteunen en te coachen. Mijn streven is om ouders zoveel mogelijk te betrekken bij de opvang en ik wil ook graag persoonlijk contact met alle ouders en hun kinderen.

Ik hoop u snel te ontmoeten bij Minerva Kids.

Vriendelijke groet, Anja Timmers

Angela Van Miert, geboren op 22-02-1985.  Ik woon in Teteringen samen met mijn vriend en onze 3 kinderen. In mijn vrije tijd geniet ik enorm van mijn gezin. Maar ik vind het ook heerlijk om te shoppen, een terrasje te pakken of lekker uit eten te gaan. Ik werk 15 jaar in de kinderopvang. Ik doe het elke dag weer met alle liefde en plezier. Iedere dag is weer anders. De Kinderen leren zoveel de eerste jaren, het is zo bijzonder om dit van dichtbij te beleven, en ze hier alle hulp bij te bieden. Het is belangrijk dat kinderen zich veilig en thuis voelen bij ons, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. En daar zorgen wij graag samen voor.

Tot ziens bij Minerva Kids

Groetjes angela

Marielle Elferink, ik ben geboren op 29 augustus 1983 en ben sinds 2003 werkzaam op de locatie kinderopvang Breda Minerva Kids, voorheen Fleks Hoogeind. Na mijn opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan, nu een aantal jaren later heb ik al veel kinderen zien komen en gaan en heb ik ook mijn eigen gezinnetje thuis. Julia mijn dochter is geboren in november 2007 en Erik mijn zoon is in maart 2010 geboren. Ik werk nu 2 a 3 dagen per week en nog steeds met veel plezier. Ik geniet van het enthousiasme dat de kinderen hebben als ze komen spelen en de lol die ze hebben met de verschillende activiteiten die we aanbieden, maar ook de verzorging van de allerkleinsten en de ontwikkeling volgen van die heerlijk eigenwijze dreumesjes.. Ook hecht ik veel waarde aan het contact met ouders, zodat zij hun kind(eren) met alle vertrouwen bij ons kunnen brengen. Willen jullie nog meer van me weten?? Ik ben op maandag en woensdag te vinden op “de Vogels”.

Groetjes Mariëlle

Evelien Willaert (26-06-1985)Vanaf 1 november 2019 ben ik werkzaam bij Minerva Kids. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen afgerond waaronder SPW, onderwijsassistent en Social Work. Tijdens mijn studies, heb ik op kinderen gepast en invalwerk gedaan in zowel de jeugdzorg als kinderopvang. Na het afronden van mijn opleiding Social Work, waren er helaas geen vacatures in de kinderopvang. Daarom ben ik toen in de detailhandel gaan werken als leiddinggevende. Het werken met kinderen is echt mijn passie. Ik vind het zo bijzonder om iets bij te dragen aan de ontwikkeling en geniet van het werken met jonge kinderen. Toen er een vacature voorbij kwam bij Minerva kids heb ik zonder twijfel gesolliciteerd. De kleinschaligheid en fijne sfeer spreekt mij enorm aan.

In mijn vrije tijd geniet ik graag van mijn gezin. Samen met mijn man woon ik in de Haagse Beemden in Breda. Onze oudste zoon Bauke is geboren in september 2016 en onze jongste zoon Siebe in juni 2019. Ik geniet van de kleine dingen in het leven zoals een terrasje pakken of een mooie wandeling in het bos. Tuinieren is ook iets wat ik graag doe en onze woonkamer is al bijna een halve jungle aan het worden. Daarnaast ben ik dol op reizen en vind het geweldig om nieuwe dingen te ontdekken.

Ik hoop snel kennis te maken met jullie.

Groetjes,Evelien

Brenda Ophelders, Hallo ik ben Brenda en ik ben 31 jaar. Ik woon sinds drie jaar met mijn man, en inmiddels met ons zoontje van één jaar, in Dorst. In 2008 heb ik mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond bij de Avans Hogeschool in Den Bosch. De afgelopen tien jaar ben ik werkzaam geweest binnen de Jeugdhulpverlening in de regio Drechtsteden. De eerste acht jaar heb ik gewerkt bij een Multidisciplinair Kinder Dagcentrum (MKD), met kinderen in de leeftijd van 0-7 jaar. Kinderen worden aangemeld bij het MKD als er een vermoeden is dat zij achterlopen in de ontwikkeling, problemen hebben op sociaal-emotioneel vlak of gedragsproblemen hebben. Naast observatie, behandeling van de kinderen in de groep, heb ik ouders thuis ondersteuning geboden in de vorm van Praktisch Pedagogische Thuisbegeleiding. Tevens heb ik in ambulante vorm coaching geboden aan pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Na acht jaar heb ik de stap gezet naar een nieuwe functie als ambulant hulpverlener, voor kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar. Binnen deze afdeling heb ik kinderen en ouders begeleid bij het ontwikkelen en versterken van vaardigheden die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Hierbij kan het gaan om sociale – en probleemoplossende vaardigheden, maar ook om het omgaan met emoties en het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Naast begeleiding voor het kind, richt de hulp zich ook op de directe omgeving van het kind (denk aan thuisbegeleiding voor ouders, schoolbegeleiding in de klas op school, ondersteuning bij BSO en/of sportclubs). Ik heb leerkrachten, medewerkers van BSO en/of sportclubs gecoacht in het stimuleren van de ontwikkeling van het betreffende kind. Daarnaast heb ik hen ondersteund in het leren begrijpen waar bepaald gedrag vandaan kan komen en hoe daarmee om te gaan.
Na tien jaar was het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan en deze heb ik bij Minerva Kids gevonden. Ik mag bij Minerva Kids gaan combineren wat ik het allerleukste vind, namelijk het werken met jonge kinderen en het volgen en stimuleren van hun ontwikkeling. Daarnaast mag ik gaan ondersteunen op pedagogisch beleidsniveau en krijg ik de kans om samen met de collega’s coaching vorm te gaan geven binnen de opvang. Ik hoop u graag te zien bij Minerva Kids!
 
Janneke van Loon, ik ben geboren op 24 april 1991. Ik woon in Dongen samen met mijn man Jacco en dochtertjes Gwen en Fenne. Van september 2010 tot april 2012 werkzaam geweest bij een kinderdagverblijf en bso in Dongen. Ik heb hier een fijne tijd gehad en veel ervaring op kunnen doen. Van juni 2012 tot februari 2013 ben ik werkzaam geweest bij Fleks Kinderopvang. Per 1 maart 2013 een nieuwe start gemaakt onder de naam Minerva kids. Ik ben werkzaam op de groep “egels” (ma,di,vrij).
Ik vind het belangrijk om te kijken naar elk kind als individu en in te spelen op de verschillende behoeften per kind. Daarnaast vind het erg leuk om met kinderen te werken, ze ieder op hun eigen tempo zien ontwikkelen, de prietpraatjes, de verzorging, zingen/ dansen, knutselen en lekker knuffelen. Het is elke dag weer een plezier om te gaan werken en geen dag is hetzelfde. Bij Minerva kids hangt er een super gezellige sfeer en de werkwijze spreekt me erg aan. Ik verheug me erop met jullie kennis te maken en natuurlijk nog meer om met jullie kinderen te mogen spelen en elkaar een geweldige tijd te bezorgen!
Groetjes Janneke
Marianne Van de HoevenIk ben Marianne v.d. Hoeven, en werk sinds 1 oktober 2015 met veel plezier als pedagogisch medewerkster bij Minerva kids. Vanaf 2019 ben ik tevens werkzaam als pedagogisch coach binnen het kinderdagverblijf. Als coach, coach ik op het pedagogisch proces en op het pedagogisch handelen van pedagogisch medewerkers. In ontwikkelingsgesprekken wordt gecoacht en steeds weer gekeken naar hoe het op de werkvloer is gegaan. Hierbij vind ik het belangrijk medewerkers inspirerend te motiveren om te groeien en ontwikkelen.Na mijn opleiding tot Z- Verpleegkundige, ben ik gaan werken in de Gehandicaptenzorg. Ik heb onder andere bij een orthopedagogisch dagcentrum op een observatiegroep en een school voorbereidende groep gewerkt. In 2008 ben ik bij Jeugdzorg gaan werken. Hier heb ik behandeling geboden aan jonge kinderen met sociaal-emotionele, ontwikkelings en gedragsproblemen. Tevens heb ik intensief met ouders samengewerkt, door Praktische Pedagogische Gezinsbegeleiding te bieden. In dec. 2018 heb ik de opleiding pedagogisch coach met succes afgerond. Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 kinderen in Fijnaart. In mijn vrije tijd wandel, sport en tuinier ik graag.Ik vind het geweldig om met jonge kinderen bezig te zijn en te zien hoe ze zich ontwikkelen. Hierbij vind ik het belangrijk om goed aan te sluiten op de leeftijdsspecifieke en individuele behoeften van ieder kind. Vanuit een veilige omgeving spelenderwijs ontdekken, leren en plezier hebben staan hierbij voorop. Vanwege het kleinschalige karakter van Minerva kids leer je naast de kinderen ook de ouders goed kennen. Het persoonlijk contact is voor mij een absolute meerwaarde. Ik kijk er naar uit om u zoon/dochter een onvergetelijke mooie tijd bij Minerva kids te bezorgen
Simone Beck,

Hoi, ik ben Simone Beck. Ik ben geboren op 20 augustus 1995 en kom uit Fijnaart. Ik heb Pedagogisch Medewerker niveau 3 en 4 afgerond en heb daarbij verschillende stages gelopen in de kinderopvang. Zo ook bij Minerva Kids en daar had ik het zo naar mijn zin, dat ik daar sinds april 2016 werkzaam ben als pedagogisch medewerkster!

Ik vind het super om dit werk te mogen doen. Het enthousiasme van de kinderen, collega’s en ouders zorgt er iedere dag weer voor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. Naast het werken in de kinderopvang vind ik het ook erg leuk om te winkelen met vriendinnen!

groetjes Simone 

Donyell Bijleveld, Hallo, ik ben Donyell, 22 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Prinsenbeek. Vier jaar geleden ben ik in het mooie, maar vooral ook gezellige zuiden terecht gekomen. Ik kom zelf namelijk uit Amsterdam, maar door de vakantie heb ik mijn vriend leren kennen en ben daarom hier gaan wonen. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 in Amstelveen. Hiervoor heb ik 3 jaar stage gelopen in de kinderopvang, waar ik ontzettend veel heb geleerd. Ieder kind is namelijk uniek en doet de verschillende ontwikkelingen op zijn/haar eigen tempo. Na het behalen van mijn opleiding ben ik blijven werken  in de kinderopvang en vind het vak nog steeds geweldig. Elke dag is anders en ik probeer er dan ook elke dag een feestje van te maken. Ook ben ik nog werkzaam bij een natuurbad en café bar in Prinsenbeek. Mijn hobby’s zijn, zoals de meeste vrouw wel hebben, winkelen, terrassen met vriendinnen maar ook schminken vind ik ontzettend leuk om te doen. Ik heb pas nog een certificaat voor theater grime 1 behaald en een certificaat voor kindergrime.

Vanaf september kom ik bij Minerva kids werken en ik heb er ontzettend veel zin in!!

Tot dan, groetjes Don!

 
Miranda Marijnissen, ik ben geboren op 5 april 1990. Ik kom uit Bavel en woon sinds kort samen met mijn vriend in Molenschot. Ik heb in 2011 de opleiding HBO-V afgerond en ben daarna aan de slag gegaan als verpleegkundige. Omdat ik altijd graag met baby’s en kinderen heb willen werken ben ik de opleiding tot kraamverzorgende gaan doen en ben ik een paar jaar als kraamverzorgende werkzaam geweest. Nu werk ik het liefste met kinderen en vind het heel leuk om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, vandaar dat ik graag werkzaam wil zijn in de kinderopvang. Vanaf februari 2016 zal ik aan de slag gaan bij Minerva Kids kinderopvang in de invalpool. Ik kijk er naar uit om de kinderen een leuke tijd te bezorgen. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, hardlopen fitness en Bootcamp  zijn sporten die ik graag uit oefen.

Ik hoop u snel te ontmoeten!

Groetjes Miranda

Natalie van Zwieten, Ik ben Natalie, geboren op 17 januari 1988. Samen met mijn vriend en dochtertje, Giulia, woon ik in Nieuwland, een dorpje in Zuid-Holland. In 2011 ben ik afgestudeerd aan de PABO en ben hierna de kinderopvang ingegaan. Ik ben geboren in Engeland en ben door mijn ouders tweetalig opgevoed. Omdat ik de Engelse taal goed beheers, kan ik ook Engelssprekende kinderen die bij Minerva Kids komen een fijne tijd bezorgen en goed contact onderhouden met hun ouders. Het enthousiasme, de eerlijkheid en de spontaniteit van jonge kinderen vind ik geweldig. Ik vind het belangrijk om te kijken naar elk kind als individu en in te spelen op de verschillende behoeften per kind. Elk kind moet zich fijn en veilig voelen op de groep. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten bezig, tuinieren of wandelen met onze honden. Ik zie ernaar uit u te ontmoeten en samen met mijn collega’s uw kinderen een fantastische tijd te laten ervaren bij Minerva Kids!
Ramona Kerstens, geboren op 02-11-1986.Vanaf het begin van de middelbareschool wist ik eigenlijk al dat ik graag met kinderen wilde werken. Het was dan ook voor niemand een verrassing dat ik na de havo de opleiding pedagogisch medewerker ging volgen. Deze heb ik in 2006 succesvol afgerond en heb ik gewerkt in verschillende takken van de kinderopvang. Zo ben ik werkzaam geweest op verschillende kinderdagverblijven, als nanny in een gezin in België en de afgelopen jaren actief geweest als gastouder. En nu sinds oktober 2018 weer terug bij een gezellig en knus kinderdagverblijf hier bij Minerva kids. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Je ziet ze binnen komen als baby waar je een veilige haven voor wilt creëren zodat ze zich op hun eigen manier in alle rust kunnen ontwikkelen. Een dreumes die alles gaat ontdekken wat ze allemaal kunnen rennen, klimmen, glijden, fietsen enz. En een peuter al een echte dame of heer bijna klaar om naar de basisschool te gaan. Ik hoop samen met u deze reis van de ontwikkeling van uw kinderen te mogen meemaken. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak bij mijn paard te vinden en ga ik graag naar musicals of theater. Ik hoop u snel te ontmoeten op een van de groepen van Minerva kids.
Suzanne,Mijn naam is Suzanne, 28 jaar oud en ik woon in Breda.In mijn vrije tijd ben ik gezellig met vriendinnen om te shoppen,borrelen of om feestjes af te gaan. Ook heb ik nog een hondje waarmee ik regelmatig in het bos of aan het strand te vinden ben.Ik ben trotse tante van 3 prachtige kinderen (Tweeling, jongen en meisje van 8. En een jongen van bijna 2 jaar) waar ik ook zoveel mogelijk tijd mee doorbreng en regelmatig komen zij dan ook logeren waar ik iedere keer weer een feestje van maak!Hiervoor heb ik 8 jaar gewerkt bij Kinderopvang Pebbels in Breda waarvan 1 jaar stage. Ik heb daar ontzettend veel mogen leren en mogen groeien. Vanaf januari 2020 mag ik het team van Minerva kids komen versterken, ik heb er zin in!Ieder kind is uniek en ik vind het dan ook mooi om de eerlijkheid en puurheid van kinderen te mogen beleven en een deel uit te mogen maken van hun ontwikkeling.Ik kijk er enorm naar uit om u en uw kinderen te leren kennen.Tot gauw!Liefs,Suzanne
Sabina Lambregts, ik ben geboren op 7-12-1991. Per 1 januari 2019 ben ik in dienst bij Minerva kids. Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 afgerond. Toen ik de opleiding had afgerond kwam er helaas een crisis in de kinderopvang. Toen ben ik gaan door leren en heb ik een opleiding voor Zweminstructeur en Fitnessinstructeur gedaan. Ik ben toen gaan werken in diverse sportcentra waar ik zwemles aan kinderen gaf en ook sportlessen. Dit heb ik 8 jaar gedaan. Toen vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging.  Ik bleef toch wel de jongere doelgroep missen, echt het stukje verzorging. Ik vind het erg leuk om bij Minerva kids aan de slag te gaan, de kinderen gedurende de dag veiligheid, plezier en uitdaging te bieden. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf voor personal training. Zelf ben ik ook sportief, ik loop hard en ik loop ook vaak obstakelruns.

Groetjes Sabina

Wilma Keulaars (02-10-1963) Hallo, ik ben Wilma.
Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Breda.
In mijn vrije tijd hou ik me bezig met mountainbiken, hardlopen en wandelen.
Sinds 1 maart 2019 werk ik bij Minerva Kids. Ik ben al vele jaren werkzaam in de kinderopvang als pedagogisch medewerkster. Het werk is boeiend. Ik heb er plezier in en haal er voldoening uit. Ieder kind is anders en uniek. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen en ondersteun ze hier graag bij.
Ik hoop dat ik met mijn ervaring een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van uw kind.