Pedagogische medewerkers


 

Anja Timmers,(10-08-1963) vanaf 1 februari 2014 unitmanager bij kinderopvang Breda Minerva Kids. Ik woon samen met mijn 2 dochters  in Prinsenbeek. Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in de kinderopvang, Ik ben ooit begonnen als groepsleidster en vervolgens heb ik de opleiding HBO management gedaan, de laatste 20 jaar heb ik als leidinggevende bij verschillende kinderopvang organisaties gewerkt. Ik vind het belangrijk om de kinderen een warme, veilige omgeving te bieden waar kinderen zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. Dit alles samen met het geweldige, gezellige team van Minerva Kids, zij staan al jaren garant voor professionele opvang. Ik zal buiten mijn dagelijkse leidinggevende taken ook regelmatig op de groepen aanwezig zijn, om zo ook de medewerkers te kunnen ondersteunen en te coachen. Mijn streven is om ouders zoveel mogelijk te betrekken bij de opvang en ik wil ook graag persoonlijk contact met alle ouders en hun kinderen.

Ik hoop u snel te ontmoeten bij Minerva Kids.

Vriendelijke groet, Anja Timmers

 

 Angela Van Miert, geboren op 22-02-1985.Vanaf 2006 werk ik op deze locatie. Sinds de geboorte van mijn zoontje werk ik nog 3 dagen (ma, di, do) op de groep Vlinders. Ik vind het werken met kinderen erg leuk. Die lieve en enthousiaste snoetjes als je binnenkomt maken het elke dag weer leuk om te gaan werken! Elke dag is weer anders en probeer ik er voor de kinderen een groot “feest” van te maken terwijl papa en mama aan het werk zijn. Minerva Kids is een leuke en gezellige vestiging waar iedereen elkaar kent. Het is dan ook fijn om kinderen van verschillende groepen met elkaar te zien spelen, en ze elkaar allemaal bij naam kennen. Mijn hobby’s zijn …… tja.. zoals bij bijna iedere vrouw winkelen natuurlijk!

Tot ziens bij kinderdagverblijf Breda Minerva Kids!

Linda van Rijsbergen, Ik woon samen met mijn echtgenoot en dochters Fleur en Maud in Roosendaal. In 1999 heb ik mijn diploma SPW niveau 4 afgerond en ben ik gelijk in de kinderopvang gaan werken. Ik werk hier met heel veel liefde en plezier. Ieder kindje is uniek en bijzonder, iedere dag is weer anders en hierdoor maakt dit werk mij erg gelukkig. Door de vele jaren die ik hier al werk, heb ik al veel kinderen zien komen en gaan. Je maakt de hele ontwikkeling van de kindjes mee en dan gaan ze naar school, dit is dan toch wel weer jammer maar zeker mooi om te zien hoe ze gegroeid zijn en dat ze klaar zijn voor de volgende grote stap. Ik ben werkzaam op groep “Egels” op de dagen woensdag en vrijdag. Samen met mijn collega’s en de kindjes maken we van iedere dag weer een gezellige dag. Ik houd erg van gezelligheid, knutselen, samen dansen, stoeien, springen en gek doen. Ook rust hoort erbij dus samen gezellig op bank een verhaaltje lezen vind ik ook heerlijk. Wat voor mij het werk ook leuk maakt is de spontaniteit van de kinderen. Ze kunnen je spontaan een kus komen geven, een verhaaltje komen vertellen of komen knuffelen, dit maakt het werk zo bijzonder. Wie wil dit nou niet? Ik hoop u snel een keer te zien bij kinderopvang Breda Minerva Kids, dan maken wij er voor uw kind een onvergetelijke tijd van.

Groetjes Linda

Marielle Elferink, ik ben geboren op 29 augustus 1983 en ben sinds 2003 werkzaam op de locatie kinderopvang Breda Minerva Kids, voorheen Fleks Hoogeind. Na mijn opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan, nu een aantal jaren later heb ik al veel kinderen zien komen en gaan en heb ik ook mijn eigen gezinnetje thuis. Julia mijn dochter is geboren in november 2007 en Erik mijn zoon is in maart 2010 geboren. Ik werk nu 2 a 3 dagen per week en nog steeds met veel plezier. Ik geniet van het enthousiasme dat de kinderen hebben als ze komen spelen en de lol die ze hebben met de verschillende activiteiten die we aanbieden, maar ook de verzorging van de allerkleinsten en de ontwikkeling volgen van die heerlijk eigenwijze dreumesjes.. Ook hecht ik veel waarde aan het contact met ouders, zodat zij hun kind(eren) met alle vertrouwen bij ons kunnen brengen. Willen jullie nog meer van me weten?? Ik ben op maandag en woensdag te vinden op “de Vogels”.

Groetjes Mariëlle

Isa Bakker, 

Hallo ik ben Isa en geboren op 3-6-1992.
Samen met mijn vriend woon ik in een gezellig appartementje in Breda. Ik werk op Minerva kids 3 dagen in de week en dit doe ik elke dag met heel veel plezier. Het mogen werken met kinderen geeft mij energie en plezier in mijn werk, door o.a het enthousiasme van de kinderen , de vrolijkheid maar ook het kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling, veiligheid en zorg beiden geeft mij na een werkdag een voldaan gevoel. Naast mijn werk zorg ik samen met mijn zusjes voor ons paard genaamd Mazzel en besteed ik mijn vrije tijd aan zangles en theater. Deze hobby heb ik mogen en kunnen inzetten op Minerva kids en daarom geef ik 1 keer per week dans/muziek les met de welbekende “dansslag” , de dansslang neemt ons iedere keer weer mee op een muzikaal avontuur met dans en muziek! Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen en daardoor zichzelf kunnen zijn met alles wat daarbij hoort , ieder kind is uniek en ik geloof dan ook dat je met die basis het meeste plezier ,de meeste ontspanning en groei/ontwikkeling uit de dag kan halen! Ik hoop dat ik u en uw kind een geweldige tijd kan bezorgen op Minerva kids en zie u graag tegemoet!

 

Lincy Disco, geboren op 13-02-1997. Ik ben sinds 2016 werkzaam op het kinderdagverblijf Minerva Kids in Breda. Werken met kinderen is mijn ambitie. Ik vind het belangrijk dat wij de kinderen de opvang kunnen bieden waar een kind behoefte aan heeft. Elk kind is uniek en hier moet dan ook rekening mee gehouden worden. Door naar elk kind te kijken wat het nodig heeft en daar sensitief en responsief op te reageren bieden wij kinderen de liefde die ze verdienen. Ook hecht ik veel waarde aan het contact met de ouders. Een warme en fijne overdracht vind ik zeker belangrijk. Ouders zullen daardoor een vertrouwd en fijn gevoel beleven. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond. Verder volg ik een thuisstudie Kindercoach. Ik werk met veel liefde en plezier op Minerva Kids en ik hoop graag u en uw kinderen te ontmoeten

Janneke van kerkhof, ik ben geboren op 24 april 1991 te Tilburg. Ik woon in Dongen samen met mijn man Jacco. In 2007 heb ik VMBO-tl met goed gevolg afgerond. Vervolgens ben ik de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 gaan volgen bij het ROC in Tilburg, waarvoor ik mijn diploma heb gehaald in 2010. Ik ben van september 2010 tot april 2012 werkzaam geweest bij een kinderdagverblijf in Dongen. Ik heb hier een fijne tijd gehad en veel ervaring op kunnen doen. Van 1 juni 2012 tot 28 februari 2013 ben ik werkzaam geweest bij Fleks Kinderopvang. Per 1 maart een nieuwe start gemaakt onder de naam Minerva kids. Er hangt een gezellige sfeer bij kinderopvang Breda Minerva kids, de werkwijze spreekt me erg aan en de kinderen zijn gewoon fantastisch. Ik vind het erg leuk om met kinderen bezig te zijn, ze zien ontwikkelen, de prietpraatjes, de verzorging, zingen/ dansen, knutselen en lekker knuffelen. Het is elke dag weer een plezier om te gaan werken. Mijn hobby’s zijn voetballen, uitgaan, lekker eten, reizen, leuke dingen doen met vrienden. Ik verheug me erop met jullie kennis te maken en natuurlijk nog meer om met jullie kinderen te mogen spelen en elkaar een geweldige tijd te bezorgen!

Groetjes Janneke

Marianne Van de Hoeven, ik werk sinds 1 oktober 2015 met veel plezier als pedagogisch medewerkster bij Minerva kids. Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 kinderen in Fijnaart.

Na mijn opleiding tot Z- Verpleegkundige, ben ik gaan werken in de Gehandicaptenzorg. Ik heb onder andere bij een orthopedagogisch dagcentrum op een observatiegroep en een schoolvoorbereidende groep gewerkt. In 2008 ben ik bij Jeugdzorg gaan werken. Hier heb ik behandeling geboden aan jonge kinderen met sociaal-emotionele, ontwikkelings en gedragsproblemen. Tevens heb ik intensief met ouders samengewerkt, door Praktische Pedagogische Gezinsbegeleiding te bieden. In mijn vrije tijd wandel, sport en tuinier ik graag.

Ik vind het geweldig om met jonge kinderen bezig te zijn, en te zien hoe ze zich ontwikkelen. Hierbij vind ik het belangrijk om goed aan te sluiten op de leeftijdspecifieke en individuele behoeften van ieder kind. Vanuit een veilige omgeving spelenderwijs ontdekken, leren en plezier hebben staan hierbij voorop. Vanwege het kleinschalige karakter van Minerva kids leer je naast de kinderen ook de ouders goed kennen. Het persoonlijk contact is voor mij een absolute meerwaarde. Ik kijk er naar uit om u zoon/dochter een onvergetelijke mooie tijd bij Minerva kids te bezorgen

SIMONE BECK, Hallo, ik ben Simone Beck en ben geboren op 20 augustus 1995. Ik woon in Fijnaart met mijn ouders en zus.In 2011 heb ik mijn VMBO Theoretisch diploma gehaald en ben toen de opleiding Pedagogisch Medewerker Niveau 3 gaan doen. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende stages gelopen en heb ik veel ervaring opgedaan. Hiervan heb ik ook een half jaar stage gelopen bij Minerva Kids op de groep 'Vogels'. Nadat ik Niveau 3 had afgerond wilde ik graag nog meer ervaring op doen en ben ik verder gegaan met Niveau 4. Hierbij heb ik het hele jaar stage gelopen bij Minerva Kids, maar deze keer op de groep 'Vlinders'. Sinds februari ben ik succesvol afgestuurd en ben ik nu een medewerker van Minerva Kids waar ik erg trots op ben! Ik vind het super om dit werk te mogen doen. Het enthousiasme van de kinderen, collega's en ouders zorgt er iedere dag weer voor dat ik met plezier naar mijn werk ga. Naast het werken in de kinderopvang vind ik het ook erg leuk om te winkelen!Ik hoop u snel te ontmoeten, Groetjes Simone 

 

 

ANOUK

Mijn naam is Anouk en ik werk sinds februari 2016 met heel veel plezier bij Minerva Kids! Voordat ik begon aan de opleiding tot pedagogisch medewerker, heb ik mijn mavo en havo diploma behaald. Vervolgens heb ik driekwart jaar de PABO gedaan maar daar ben ik mee gestopt omdat ik tijdens mijn stage erachter kwam dat het niet was wat ik wilde. Vanaf dat moment wist ik zeker dat ik in de kinderopvang wilde gaan werken! Vervolgens ben ik gestart met de opleiding tot pedagogisch medewerker en heb ik de opleiding succesvol afgerond. Ik heb al een aantal jaar ervaring met het werken met kinderen waar ik erg blij mee ben! Zo heb ik bijna 10 jaar meegeholpen met het geven van gymlessen, heb ik een aantal jaar voetbaltraining gegeven aan een meidenelftal en heb ik nu mijn eigen bedrijfje waarmee ik kinderfeestjes organiseer op de boerderij.

Door de verticale groepen is het werken bij Minerva Kids heel gevarieerd, wat het werk nog leuker maakt! Ik vind het heerlijk om lekker met de baby’s te knuffelen en ze de wereld te laten ontdekken. Maar ook activiteiten doen of lekker knuffelen met de wat oudere kinderen, doe ik heel graag! 

Tot snel bij Minerva Kids!

 

Miranda Marijnissen, ik ben geboren op 5 april 1990. Ik kom uit Bavel en woon sinds kort samen met mijn vriend in Molenschot. Ik heb in 2011 de opleiding HBO-V afgerond en ben daarna aan de slag gegaan als verpleegkundige. Omdat ik altijd graag met baby’s en kinderen heb willen werken ben ik de opleiding tot kraamverzorgende gaan doen en ben ik een paar jaar als kraamverzorgende werkzaam geweest. Nu werk ik het liefste met kinderen en vind het heel leuk om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, vandaar dat ik graag werkzaam wil zijn in de kinderopvang. Vanaf februari 2016 zal ik aan de slag gaan bij Minerva Kids kinderopvang in de invalpool. Ik kijk er naar uit om de kinderen een leuke tijd te bezorgen. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, hardlopen fitness en Bootcamp  zijn sporten die ik graag uit oefen.

Ik hoop u snel te ontmoeten!

Groetjes Miranda

Lotte Vermonden, Ik ben geboren op 20 september 1995 en woon in Breda.

Na het behalen van mijn diploma's pedagogisch medewerker niveau 3 en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 ben ik met veel plezier 2 jaar werkzaam geweest als inval op mijn stageplaats van dat moment. 

Omdat ik erg op zoek was naar meer verdieping en verbreding van mijn kennis over kinderen besloot ik om de HBO studie pedagogiek te volgen. Helaas bleek ik toch meer van de praktijk te zijn dan van de theorie en heb ik na het afronden van mijn eerste jaar deze studie beëindigd. Vanaf mei 2017 ga ik bij Minerva Kids aan de slag als invalkracht. Ik vind het mooi om te zien hoe elk kind zich individueel ontwikkeld en door de verticale groepen op Minerva Kids is nog beter zichtbaar hoe zowel jonge als oudere kinderen van elkaar leren. Als pedagogisch medewerker kan ik de kinderen hierin stimuleren en ze natuurlijk een leuke en fijne tijd bezorgen!

 Ik heb er erg veel zin en kijk er naar uit jullie allemaal te ontmoeten! 

Groetjes Lotte

Meike Christ,

Hallo allemaal, Ik ben Meike en geboren op 24-09-1975 te Oosterhout. Samen met mijn puber dochter woon ik in een leuk, knus huisje in Breda. Ik ben sinds 2002 werkzaam in de kinderopvang. Ik heb de eerste 10 jaar uitsluitend op een babygroep gewerkt en de laatste 5 jaar werk ik op een verticale groep. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen, zodat ik iedere dag, goede professionele zorg kan blijven bieden aan de kinderen. Dat is de reden dat ik op eigen initiatief in november 2016 gestart ben, met de (VVE) Voorschoolse-en Vroegschoolse opleiding. In Juni 2017 heb ik hiervoor mijn certificaat behaald. Kinderen mogen ondersteunen in hun taal, sociaal en emotionele ontwikkeling zijn voor mij nog steeds uitdagingen waar ik iedere dag van geniet. Mijn hart ligt dan ook echt bij de kinderen.. Ik heb de afgelopen 15 jaar bij 2 grote organisaties gewerkt. Het mogen werken bij een kleinschalige, knusse Minerva Kids waar iedereen elkaar kent, voelt voor mij als: “in een warm bad”, terecht gekomen…. Ik heb er dan ook heel veel zin in, om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Per 1 december 2017 ga ik werken bij de “Egels”. Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag en vrijdag. Ik hoop u snel te ontmoeten bij Minerva Kids!

Met vriendelijke groet, Meike Christ

Natalie van Zwieten

Ik ben Natalie, geboren op 17 januari 1988. Samen met mijn vriend en dochtertje, Giulia, woon ik in Nieuwland, een dorpje in Zuid-Holland.In 2011 ben ik afgestudeerd aan de PABO en ben hierna de kinderopvang ingegaan.Ik ben geboren in Engeland en ben door mijn ouders tweetalig opgevoed. Omdat ik de Engelse taal goed beheers, kan ik ook Engelssprekende kinderen die bij Minerva Kids komen een fijne tijd bezorgen en goed contact onderhouden met hun ouders.Het enthousiasme, de eerlijkheid en de spontaniteit van jonge kinderen vind ik geweldig. Ik vind het belangrijk om te kijken naar elk kind als individu en in te spelen op de verschillende behoeften per kind. Elk kind moet zich fijn en veilig voelen op de groep.In mijn vrije tijd ben ik graag buiten bezig, tuinieren of wandelen met onze honden.Ik zie ernaar uit u te ontmoeten en samen met mijn collega's uw kinderen een fantastische tijd te laten ervaren bij Minerva Kids!